Gesprek vóór het overlijden

Home > Voorbespreking

Voorbespreking

Praten over de dood, we doen het niet graag. En nadenken over onze eigen uitvaart of die van een naaste vinden we vaak ongemakkelijk. En toch kan het voor rust zorgen als de ideeën over een begrafenis of crematie helder zijn. Rust voor u en voor uw nabestaanden. U kunt dit doen als u ziek bent en weet dat u gaat sterven, maar ook als u nog kerngezond bent.

Wilt u weten wat mogelijk is bij een uitvaart?

Natuurlijk kunt u zelf zaken op papier zetten. Maar misschien vindt u het ook prettig om te horen wat allemaal kan en mag rond een begrafenis of crematie. Als dat zo is, kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting. U vertelt mij wat u belangrijk vindt in het leven en ik laat u zien welke mogelijkheden er zijn om uw uitvaart vorm te geven. Denk hierbij aan locaties, rituelen, opbaren, vervoer, bloemen en meer. Hebt u specifieke wensen? Natuurlijk bespreken we deze ook. U zult merken dat er veel te kiezen valt en dat is mooi. Want hoe persoonlijker een uitvaart is, hoe meer troost ervan uitgaat.

Het belangrijkste is dat u weet wat allemaal mogelijk is. Want pas dán kunt u goede keuzes maken. Keuzes die uw leven of dat van uw overleden geliefde weerspiegelen . Vindt u dit moeilijk? Ik zorg dat de puzzelstukjes in elkaar passen en begeleid u stap voor stap bij alles wat geregeld moet worden.

Ook mensen die elders zijn verzekerd of lid zijn van een uitvaartvereniging zijn vrij om te kiezen en om geheel vrijblijvend een voorbespreking aan te vragen om zo de polis te bespreken en de mogelijkheden naast elkaar te leggen.

Voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvend voorgesprek kunt u altijd contact opnemen.

 

U kunt pas kiezen als U de keuzes kent

 

Thema-avonden en inloopspreekuur

Om de dood bespreekbaar te maken, organiseer ik regelmatig thema-avonden in Noord-Holland. Onderwerpen als herinneren en euthanasie zijn hierbij al voorbijgekomen. In de agenda kunt u zien waar binnenkort een activiteit gepland staat.

Informatieboekje 'Laatste Wens'

Vul uw gegevens in op het contactformulier of stuur een e-mail, dan krijgt u het boekje 'laatste wens' opgestuurd.

Uitvaart-boekje_Mara_2018-1

Dag en nacht 24/7 bereikbaar: 06 - 42 08 60 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent