Bij spoed 24/7 telefonisch bereikbaar:
06-42 08 60 22

Corona

Hoeveel personen mogen er bij een uitvaart zijn?

Sinds 16 maart geldt voor de hele uitvaartbranche dat er bij elke afscheidsdienst maximaal 30 gasten aanwezig mogen zijn. Wie die 30 gasten zijn, beslissen de nabestaanden.  Wel kunt u ervoor kiezen om de dienst te laten opnemen of laten vastleggen door een video-, of fotograaf.  Of om de dienst te laten volgen via een live-stream.  De mogelijkheden en kosten hiervoor schelen per locatie.

Er is nergens geen horeca meer mogelijk na een afscheidsdienst,  ook geen water, koffie en of thee.

Als u dit wenst kunnen wij samen op een later moment een herdenkingsdienst organiseren.

Hoeveel personen mogen er bij een rouwbezoek/condoleance zijn?

Een officiële condoleance is niet mogelijk. Een rouwbezoek kan vaak wel nog plaatsvinden (maximaal 6 personen).  Er worden geen condoleance registers meer neergelegd. Wel is er de mogelijkheid om online condoleanceregister te openen waar iedereen in rust zijn of haar verhaal en herinneringen kan opschrijven.

Er is geen horeca meer mogelijk bij een rouwbezoek, ook geen water, koffie en of thee.

Laatste zorg

Verzorging van een overledene  kan niet meer plaatsvinden in aanwezigheid van familieleden / nabestaanden.  De collega’s die de laatste zorg geven houden zich aan de hygiëne regels, zij dragen beschermende kleding en houden minimaal 1.5 meter afstand.

De uitvaart regelen.

Ter bescherming van uw gezondheid en mijn gezondheid, is het van belang dat er zo min mogelijk fysiek bezoek plaatsvindt. Dit betekent dat wij voornamelijk telefonisch met u het contact onderhouden. Als dit niet mogelijk is kijken wij samen naar een alternatief.

Een dierbare overlijdt en is (vermoedelijk) besmet met het coronavirus. Wat moet ik doen?

Meld u dat dan direct als u contact met mij opneemt. U kunt mij 24 uur per dag bereiken op 06 42 08 60 22

Uitvaartbegeleiding Mara zal u, uiteraard binnen de mogelijkheden, helpen en ondersteunen in deze onzekere en deze moeilijke periode.

Als er vragen zijn neem dan contact op : 06 42 08 60 22 of info@uitvaartbegeleidingmara.nl

Uitvaartbegeleiding Mara volgt  de instructies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD op.

20 maart 2020