Corona

Update 26 juni   2021

Groepsgrootte
Er geldt vanaf 26 juni geen maximum aantal personen meer voor uitvaarten. Ook de verplichte registratie en vaste zitplaatsen zijn vervallen. Wel moet iedereen 1.5 meter afstand (kunnen) houden. Het aantal personen wat bij een afscheid aanwezig kan zijn is dus sterk afhankelijk van de locatie. Dit kan inhouden dat de locatie, voorheen plek voor 100 personen, door de 1.5 meter maatregel er nu maar plaats heeft voor 50 personen.

Heeft u te maken met een (aanstaand) overlijden en wilt u weten wat er mogelijk is wij denken graag  met u mee. Neem gerust contact op 06 42 08 60 22 (24/7 bereikbaar)

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje is vanaf 26 juni niet langer verplicht bij een afscheid of condoleance

Condoleance en afscheid nemen aan huis
Een condoleance aan huis is weer mogelijk, er zijn geen beperkingen meer van het aantal personen. Wel blijft het advies om 1.5 meter afstand te houden, geen handen te schudden, te kussen of te knuffelen. Liever geen condoleance / afscheid aan huis wij kijken graag met u mee naar wat er  mogelijk is, denkt u hierbij aan een drive through condoleance of een afscheid op een extrerne locatie.

De laatste zorg en (thuis)opbaren
Het blijft mogelijk om samen uw dierbaren de laatste zorg te geven. Thuis opbaren en opbaren in een uitvaartcentrum was al mogelijk. Een aantal locaties had de 24 uurskamer(s) gesloten, ook deze zijn allemaal weer open.

Een afscheid buiten
Een erehaag is vanaf 26 juni weer mogelijk, ongeacht het aantal personen.

Na de uitvaart / horeca
Een condoleance voorafgaand of na de uitvaart is weer mogelijk, het aantal personen wat is toegestaan is per locatie verschillend.

Heeft u vragen, bel of mail mij dan gerust.

Vragen? U kunt mij dag en nacht bereiken op 06 - 420 860 22 of mail naar info@uitvaartbegeleidingmara.nl

 

Dag en nacht 24/7 bereikbaar:
06 - 420 860 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent