Ervaringen

Uitvaartbegeleiding Mara

Onbekend

Ongelooflijk dat er van zoiets verdrietigs zo iets bijzonders gemaakt kan worden. Mara heeft onze week zo fantastisch mooi gemaakt. Ze hoorde die week bij ons. Liefdevol, betrokken en kordaat zijn de goede woorden om Mara te omschrijven. Dat warme gevoel hangt de hele week rond in huis. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Mara in één woord: PUNT!

Willem

Nogmaals bedankt voor de wijze waarop je ons hebt bijgestaan. Nienke had veel vertrouwen en dat is niet beschaamd!!

Uitvaartbegeleiding Mara
Uitvaartbegeleiding Mara

Sky Hanse

Mara heeft in november een schitterende uitvaart voor mijn tante verzorgt. Door een geweldige bloemenrok te regelen maar ook ons erg fijn te begeleiden met tips maar ook met leuke grapjes(past bij ons als familie). Door Mara en haar collega's was het (inhoevere mogelijk) makkelijker afscheid nemen. Dank u wel daarvoor.

Patrick Verboom

Wat een dag gisteren… Hoe verdrietig ook, en hoe gek het misschien ook klinkt, we hebben echt een geweldige dag gehad. Veel herinneringen opgehaald, mooie toespraken en alles perfect geregeld. Gisteren kwam het er niet echt meer van, maar ik wil je ontzettend bedanken voor al je goede zorgen. Je hebt alles perfect geregeld, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Knap hoe je dat hebt gedaan. Nogmaals dank!!

ervaringen_1
bram

Bram de la Rie

Lieve Mara,
Vanaf het eerste contact voelde het goed, was bij jou aan het juiste adres om al een afspraak te maken voor het onvermijdelijke, je begreep gelijk wat ik bedoelde.
Mijn meisje vond ook direct haar rust omdat ze wist dat alles goed geregeld zou worden.Met groot respect kwam je, samen met een collega waar ik helaas de naam niet meer van weet, haar ophalen.
Je hebt heel veel zaken, waar ik niet aan dacht, uit mijn handen genomen.De uitvaart was perfect geregeld, voor de kleinkinderen had jij een heel leuk verhaaltje wat voor hen het verlies van Oma minder eng maakte.
(ze blazen nog vaak belletjes).Je zorgde er ook voor dat er een paar "kraaien" (die niet opvielen) bij waren voor het geval wij de kist niet konden laten zakken.De rust die je uitstraalde maakte het voor mij minder moeilijk om de dag door te komen.Dankzij jou en Caroline heeft mijn meisje een waardig afscheid gekregen.Dankbare groet,Bram.

Familie de Wit.

Beste Mara,Wij willen je nogmaals bedanken voor de begeleiding van de crematie van onze vader. Vanaf het begin dat je bij onze moeder thuis kwam voelde het heel vertrouwd en goed. Onze vader is heel plotseling overleden. Je hebt ons in deze moeilijke tijd heel goed geholpen om er een mooi en warm afscheid van te maken.
Bedankt namens de hele familie de Wit.Een liefdevolle groet van ons allemaal.

fam2
5

Anita Streutker

8 april is mijn lieve schoonmoeder overleden, op advies van Hospice in Vrijheid daar een flyer gekregen van Mara. Mijn schoonouders waren jaren lid bij de Pc , daar nare herinneringen aan overgehouden bij het overlijden schoonvader. Dus bellen met Mara....Al bij de eerste kennismaking was het gevoel goed.Zo lief voor iedereen zo zorgzaam en vooral zoveel respect, en wat heb je het top geregeld.Mara je bent 1 v.d weinigen die met de mensen in deze moeilijke periode meedenkt en op financiël gebied denk je niet alleen aan jezelf.Wij kunnen alleen maar lof over je praten.Als er iemand is in onze omgeving die met een overlijden te maken heeft of krijgt zullen wij je zeker aan bevelen.Van ons krijg jij een dikke 10 ????

Anne-Carina Kraaijo

Mara heeft ons geholpen om de uitvaart heel persoonlijk te maken. Ze is zeer behulpzaam en meedenkend en is daarin ook professioneel. Het was erg fijn contact met haar te hebben en dat ze in zo'n verdrietige periode voor je klaar stond.

7
6

Maikke Lenting

Mara heeft overal de tijd voor genomen, geen vraag is te gek. De rust die ze geeft en de betrokkenheid bij alles is een hele warme en bijzondere ervaring.

 

 

Loes Oexman

Mara is ons aanbevolen door Marieke van Hospice in vrijheid te Purmerend. Na het overlijden van mijn man is zij samen met haar collega Caroline bij mij thuis geweest. De uitvaart hebben zij tot in puntjes geregeld zoals door mij en de beide dochters van mijn man is besproken. Echt alles is bespreekbaar.
Ik zal hen zeker bij andere aanraden. Ook de nazorg is perfect.

 

 

3
2

Anita Mulder

Heel tevreden met de - in mijn geval zeer beperkte - begeleiding van Mara na het overlijden van mijn vader. Ik heb heel veel zelf gedaan en zij vond dat geen enkel probleem, regelde alleen de dingen die ik wat lastig vond, zoals het vervoer. Tegelijkertijd kon ik wel met vragen bij haar terecht, dat was ook fijn. Altijd bereikbaar en snelle reacties.

Peet & Lia Wijntjes

Erg fijn contact met Mara en Caroline gehad / zowel voor als na het overlijden van mijn vader. Alles werd helder & duidelijk besproken/ doorgenomen (ook met mijn moeder) en ook werden ideeën aangedragen waar we zelf niet op zouden zijn gekomen. Ook een drukfoutje in de rouwkaart werd netjes en snel opgelost.
Persoonlijke & oprechte aandacht.
Wij kunnen Mara zeker aanbevelen (ook voor mensen die -zoals mijn ouders- op Texel wonen).

 

 

wijtes
1

Sophie Bronkhorst

Wij hadden een zeer fijne ervaring met Mara rondom de gehele begeleiding van de crematie van mijn moeder. Al ruim tevoren meerdere malen contact gehad, alles goed doorgesproken. Echt alle wensen die mijn moeder persoonlijk met haar heeft kunnen bespreken, zijn super uitgevoerd. Mara is een erg betrokken en lief mens. Ook de open en duidelijke prijsstelling is erg fijn, geen verborgen kosten. Kortom, wij raden haar ten zeerste aan!

 

 

Piet-Jan Ooms

Mooie uitvaart tot in de Puntjes geregeld en de persoonlijke aandacht gekregen die hiervoor nodig was zowel wij als gezin alsook mijn overleden vader.

 

 

5
4

Marjan van Ginkel

Mara nu meerdere keren meegemaakt, op afstand en direkter voor de uitvaart van mijn moeder. Behalve dat ze een uitermate kundige en professionele houding heeft, waardoor je voelt dat alles wordt geregeld zoals jij wenst, beschikt Mara ook over een zeer prettige persoonlijkheid. Wij zijn uitermate tevreden !

Noa Wullems

Een prachtige uitvaart mee mogen maken van onze dierbaren. Met heel veel lieve dank aan Mara. Ze dacht echt aan ons mee. Grote dank hiervoor. Wij raden Mara zeker aan.

 

 

vergeet mij niet
kaarsjes

LatinoNCU

Mara is prettig in de omgang. Ze werkt zorgvuldig en nauwkeurig en laat niets aan het toeval over. Ze biedt een totaalpakket en dat maakt een uitvaart regelen erg eenvoudig. Goede prijsstelling en geen verborgen kosten. Je weet precies waar je aan toe bent. Mara is erg gedreven om goed werk af te leveren en dat merk je. Dankjewel Mara ?

 

Tanja Kool

Mara heeft de uitvaart begeleid van een dierbare. Wij hebben ons gesteund gevoeld in deze moeilijke periode waar veel geregeld moet worden. Mara heeft ervoor gezorgd dat het een mooi en persoonlijk afscheid is geworden.

 

 

shell-1031290_1920
home-marauitvaartbegeleiding

fersap nj

In dec is mijn man overleden na een lang ziekbed, Mara hadden wij al een paar weken eerder uitgenodigd, en de klik was er meteen.
Nou ons gevoel was goed want wat is zij geweldig ze heeft mij zo goed bij gestaan en nog steeds spreek ik haar af en toe, zoals het bij Mara gaat hoort het, ze luistert goed naar je en denkt mee.

Alwin en Yvonne

Beste Mara,Liefdevol en betrokken was je toen wij afscheid moesten nemen  van onze zus. Nogmaals bedankt.Lieve groet

herinneringen2
20190703-20190703-IMG_3520

Paula, Angelique, Robert, Olaf, Julia en Cas

'' Papa's Pioenen''Lieve Mara: Dank!!Voor alles wat je voor ons hebt gedaan en met zo's fijn en warm gevoel. Het had niet mooier gekund. Liefs

Angelique Spruit

Als het tijd is om een leven te eren met een afscheid, dan wil je het op een zo mooi mogelijke manier doen. Bij ons thuis zeggen we dan: even Mara bellen!
Tot in de PUNTjes verzorgd, warm en liefdevol.

YVF-Ross359
column-uitvaartwensen-praten-ver-de-dood

Carolien

Lieve Mara, De moed om in deze regio voor jezelf te beginnen bewonder ik enorm. Ik heb mogen ervaren wat je uitstraalt en hoe je werkt. In mijn optiek kan niemand in deze omgeving dit evenaren.

 

Familie de Boer

Beste Mara,Mijn zus en ik hebben gisteren nog even de registratie op dvd bekeken. Het was een mooie plechtigheid, zoals we ons dat ook hadden voorgesteld. We hebben er een goed gevoel over en zijn heel erg tevreden.Wij willen je daar dan ook nog hartelijk voor bedanken.

IMG_0355
YVF-190704-Grote-Kerk-Schermerhorn-008

Wies Dammers

Na het overlijden van mijn moeder is Mara een geweldige steun en hulp voor mij en mijn (schoon)zussen geweest. Met heel veel liefde en betrokkenheid heeft zij, samen met ons, een prachtig afscheid verzorgd. Mara nam ons liefdevol bij de hand, altijd betrokken en oplossingen aanbiedend. We zijn haar hier heel erg dankbaar voor. Het had niet beter gekund.

 

 

Familie Dammers

Mara heeft de uitvaart van mijn moeder met heel veel liefde, zorg en kennis begeleidt. Steeds oplossingen aandragend en luisterend heeft zij, samen met ons, van deze dag een heel mooie, warme herinnering gemaakt. Wij zijn haar hier heel dankbaar hiervoor.

YVF-190704-Grote-Kerk-Schermerhorn-055
Fam. Visser uit Heemskerk

Fam. Visser uit Heemskerk

Uitvaartbegeleiding Mara Punt & Nienke Blom van Libelle Uitvaartbegeleiding hebben ervoor gezorgd dat de uitvaart van onze man, (schoon) vader en opa een hele mooie en persoonlijke dag is geworden. Ze lieten ons heerlijk onze eigen invulling geven aan de uitvaart, maar gaven op de juiste momenten de juiste tips en uitleg waardoor het een dag is geworden waar we met veel liefde aan terug denken.
De warmte, aandacht en deskundigheid van Mara & Nienke bevelen we iedereen aan!

 

 

Wil

Lieve Mara,Hartelijk bedankt voor het verzorgen van mijn vaders uitvaart. Je was een enorme steun voor mij. Je bent een topper.Liefs Wil

YVF-190704-Grote-Kerk-Schermerhorn-084

Dag en nacht 24/7 bereikbaar:
06 - 420 860 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent