Ervaringen

Ervaringen

Als het tijd is om een leven te eren met een afscheid, dan wil je het op een zo mooi mogelijke manier doen. Bij ons thuis zeggen we dan: even Mara bellen! Tot in de PUNTjes verzorgd, warm en liefdevol.

Default Avatar55

Meteen bij de melding voelde ik dat het een goede keuze was. Warm, liefdevol, respectvol, ze luistert en ontzorgt. Denkt mee en geeft advies daar waar nodig.
Onze laatste week met Ross' en het afscheid werd hierdoor een prachtige waardevolle herinnering! Het had niet beter gekund. Wij zeggen: bel Mara ! Punt

Avatar

Mara heeft de uitvaart van mijn moeder met heel veel liefde, zorg en kennis begeleidt. Steeds oplossingen aandragend en luisterend heeft zij, samen met ons, van deze dag een heel mooie, warme herinnering gemaakt. Wij zijn haar hier heel dankbaar hiervoor.

Avatar

Beste Mara,

Mijn zus en ik hebben gisteren nog even de registratie op dvd bekeken. Het was een mooie plechtigheid, zoals we ons dat ook hadden voorgesteld. We hebben er een goed gevoel over en zijn heel erg tevreden.

Wij willen je daar dan ook nog hartelijk voor bedanken.

Avatar

Na het overlijden van mijn moeder is Mara een geweldige steun en hulp voor mij en mijn (schoon)zussen geweest. Met heel veel liefde en betrokkenheid heeft zij, samen met ons, een prachtig afscheid verzorgd. Mara nam ons liefdevol bij de hand, altijd betrokken en oplosdingen aanbiedend. We zijn haar hier heel erg dankbaar voor. Het had niet beter gekund.

Avatar

Mijn lieve zwager was verleden jaar helaas te jong overleden.
En wat heeft Uitvaartbegeleiding Mara dit met haar vakkunde dit tot in de puntjes verzorgd.
Met veel liefde voor haar vak gaf ze onze dierbare Mark een waardig afscheid.
Voor een waardig afscheid bent u bij mevrouw Mara dan ook zeker bij het juiste adres.
Nogmaals hartelijk bedankt namens onze familie voor het waardevolle afscheid & herinnering.

Avatar

Uw ervaring delen?

83 + 8 =