Uitvaartverzorging Purmerend

Bij het overlijden van een dierbare, volgt een moeilijke periode. Een periode van rouwen, maar ook van zaken regelen voor de uitvaart. In deze moeilijke periode staat Uitvaartbegeleiding Mara graag voor u voor de uitvaartverzorging in en rondom Purmerend. Er moeten allerlei zaken geregeld worden; van wie er allemaal ingelicht moeten worden tot hoe de uitvaart geregeld dient te worden. Voor u zover bent om afscheid te nemen van uw overleden dierbare zult u moeilijke beslissingen moeten nemen. Dat is zeker niet eenvoudig.

Uitvaartbegeleiding Mara helpt u bij bij het nemen van de eerste noodzakelijke stappen met betrekking tot de uitvaartverzorging in Purmerend. Daarbij bespreken wij met u hoe de uitvaart er uit kan gaan zien. Er wordt uiteraard goed geluisterd naar uw wensen. Samen wordt er gekeken naar wat er gewenst en mogelijk is. Uitvaartbegeleiding Mara zal u terzijde staan bij en u helpen bij het maken van de soms lastige keuzes.  Samen met u en uw naasten verzorgt Uitvaartbegeleiding Mara een uniek afscheid en een persoonlijke uitvaart voor uw dierbare.

Wanneer u wenst dat Uitvaartbegeleiding Mara de uitvaartverzorging in Purmerend regelt, kunt u na het overlijden van een dierbare contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar het telefoon nummer 06-42 08 60 22. Uitvaartbegeleiding Mara is dag en nacht bereikbaar.

Samen een herinnering maken met onze uitvaartverzorging  in Purmerend

In de dagen voor de uitvaart is er continue contact tussen u en uw naasten en Mara. Samen en in goed overleg werken wij steeds een stukje naar de uitvaart in en rondom Purmerend toe. Uitvaartbegeleiding Mara neemt het regelwerk voor de uitvaart voor u uit handen, zodat u en uw naasten zich kunnen richten op uw overleden dierbare en op elkaar. Heeft u nog vragen of zorgen over de uitvaartverzorging in Purmerend? Dan kunt u altijd contact opnemen met Uitvaartbegeleiding Mara.

Op de dag van de uitvaart leidt Mara alles subtiel in goede banen. U kunt alle aandacht geven aan het afscheid nemen van uw overleden dierbare. Bij Uitvaartbegeleiding Mara zijn wij van mening dat het in deze dagen met name gaat om: Samen een herinnering maken, een herinnering om te blijven en te koesteren.

De uitvaart is een eerste stap in de rouwverwerking. Daarna komt het echte gemis en zijn er nog praktische zaken te regelen.

Wilt u weten wat mogelijk is bij uitvaartverzorging in Purmerend?

Praten over de dood, we doen dat niet graag. Nadenken over uw eigen uitvaart of die van een naaste vinden we dan ook vaak ongemakkelijk. Toch kan het voor rust zorgen als de ideeën voor een uitvaart helder zijn. Rust voor u en voor uw nabestaanden. U kunt dit doen als u ziek bent en weet dat u gaat sterven, maar ook als u nog kerngezond bent.

Natuurlijk kunt u zelf zaken op papier zetten. Maar misschien vindt u het ook prettig om te horen wat allemaal kan en mag rond een uitvaartverzorging in Purmerend. Als dat zo is, kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting. U vertelt aan Mara wat u belangrijk vindt in het leven en Mara laat u zien welke mogelijkheden er zijn om de uitvaart in Purmerend vorm te geven. Denk hierbij aan locaties, rituelen,   opbaren, vervoer, bloemen en meer. Hebt u specifieke wensen? Natuurlijk bespreken we deze ook. U zult merken dat er veel te kiezen valt en dat is mooi. Want hoe persoonlijker een uitvaart is, hoe meer troost er van uitgaat.