Bij spoed 24/7 telefonisch bereikbaar:
06-42 08 60 22

Samenwerkende partners

Home > Samenwerkende partners

Met respect voor alle betrokkenen legt Yvette Vlaar een afscheid vast. Zij kan bij u thuis komen om liefdevolle foto’s te maken bij het afscheid of bij een persoonlijke dienst. Ook kan zij de afscheidsceremonie bij een begrafenis of crematie vastleggen op een integere manier.

LogoOnline

Hoe kun je kinderen betrekken bij het afscheid van een dierbare?
Koffertje Troost biedt uitkomst. U kunt bij Koffertje Troost terecht voor:

  • Een verhuurkoffer met boeken en uitvaartspeelgoed
  • Een knuffelpakketje
  • Een workshop Creatief Herinneren

Handgemaakte as sieraden. Alle memto's worden door Tim en zijn team ontwikkeld en met de hand gemaakt.

Alles wordt op een liefdevolle en ambachtelijke manier vormgegeven, bewerkt, gebakken en geglazuurd.

De gehele collectie uitvaartkisten en manden wordt geproduceerd in Indonesië. Het draagt daar o.a. bij aan de werkgelegenheid in de arme gebieden. Bij de productie is er absoluut geen sprake van kinderarbeid. Daar wordt door Henk Boerland zelf op gecontroleerd, door zeker één keer per jaar de fabriek te bezoeken en de herkomst van de grondstoffen te controleren.

Soms kan u behoefte hebben aan professionele nazorg, denk u hierbij aan administratieve hulp, emotioneel, spiritueel of praktische hulp. In dat geval biedt Uitvaartbegeleiding Mara u kosteloos nazorgservice aan. Voor deze nazorg werk ik samen met Nu Nazorg.

Sterk in MEDIA verzorgt voor Uitvaartbegeleiding Mara alles op het gebied van marketing. De website is door hun gemaakt, maar ook alle communicatie op papier zoals flyers, visitekaartjes en het ‘laatste wens uitvaartboekje’ heeft Sterk in MEDIA verzorgt. Een fijne partner om mee samen te werken!

lapien_logo_contour_def

Het opruimen van een huis na het overlijden van een dierbare valt niet mee. Bijna alle spullen hebben een herinnering of emotionele waarde. Maar niet alles hoeft bewaard te worden.

Lapien Organizing is het bedrijf van Mascha Lapien, zij is expert in rust, ruimte en overzicht. Als professional organizer helpt ze bij het aanbrengen en hervinden van orde en structuur in het leven. Ze komt aan huis en helpt u bij het opruimen. Samen gaat u aan de slag. Wat mag blijven en wat kan weg?

Dag en nacht 24/7 bereikbaar: 06 - 42 08 60 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent