Samenwerkende partners

Met respect voor alle betrokkenen legt Yvette Vlaar een afscheid vast. Zij kan bij u thuis komen om liefdevolle foto’s te maken bij het afscheid of bij een persoonlijke dienst. Ook kan zij de afscheidsceremonie bij een begrafenis of crematie vastleggen op een integere manier.

 

https://goodbyemoments.nl/

LogoOnline

Hoe kun je kinderen betrekken bij het afscheid van een dierbare?
Koffertje Troost biedt uitkomst. U kunt bij Koffertje Troost terecht voor:

  • Een verhuurkoffer met boeken en uitvaartspeelgoed
  • Een knuffelpakketje
  • Een workshop Creatief Herinneren

https://koffertjetroost.nl/

Handgemaakte as sieraden. Alle memto's worden door Tim en zijn team ontwikkeld en met de hand gemaakt.

Alles wordt op een liefdevolle en ambachtelijke manier vormgegeven, bewerkt, gebakken en geglazuurd.

 

https://www.memto.nl/

 

De gehele collectie uitvaartkisten en manden wordt geproduceerd in Indonesië. Het draagt daar o.a. bij aan de werkgelegenheid in de arme gebieden. Bij de productie is er absoluut geen sprake van kinderarbeid. Daar wordt door Henk Boerland zelf op gecontroleerd, door zeker één keer per jaar de fabriek te bezoeken en de herkomst van de grondstoffen te controleren.

http://www.henkboerland.nl/index.php

 

 

Waerdse Landen is een kleurrijke ontmoetingsplek gericht op het creëren van mooie herinneringen aan een afscheid. H

Bij Waerdse Landen is alles rondom de uitvaart op één locatie geregeld; het crematorium en uitvaartcentrum zijn praktisch gelegen naast de begraafplaats. 
Alles is aanwezig om het afscheid zo prettig mogelijk te maken. Zo beschikt het crematorium over een buitenaula: De Waerdse Tuin.

Het crematorium heeft een aula met 145 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen. Ook zijn er twee beeldschermen aanwezig en een piano die bespeeld kan worden.
Bij de koffiekamers is een lounge. De  horecavoorzieningen maken het aangenaam om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen.
Liever afscheid nemen in huiselijke sfeer? Dat kan in onze huiskamer; de plek om in kleine kring op een intieme wijze afscheid te nemen.

https://www.dela.nl/uitvaartlocaties/crematorium-uitvaartcentrum-waerdse-landen-heerhugowaard

lapien_logo_contour_def

Het opruimen van een huis na het overlijden van een dierbare valt niet mee. Bijna alle spullen hebben een herinnering of emotionele waarde. Maar niet alles hoeft bewaard te worden.

Lapien Organizing is het bedrijf van Mascha Lapien, zij is expert in rust, ruimte en overzicht. Als professional organizer helpt ze bij het aanbrengen en hervinden van orde en structuur in het leven. Ze komt aan huis en helpt u bij het opruimen. Samen gaat u aan de slag. Wat mag blijven en wat kan weg?

Logo UH high resolution black1

Uit Handen helpt u verder in de periode na de uitvaart. We nemen samen door welke praktische zaken allemaal geregeld moeten worden. Ik zet de hele administratie en nalatenschap voor u op een rij. Zo krijgt u inzicht in wat er allemaal opgezegd, omgezet en aangevraagd moet worden.

Natuurlijk kan ik ook de administratie in samenspraak met u af handelen.

Dag en nacht 24/7 bereikbaar:
06 - 420 860 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent