Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding voor een persoonlijk afscheid

Na een overlijden moet veel worden geregeld. Wees u ervan bewust dat er een sneltrein op gang komt nadat u uw huisarts of uitvaartverzorger hebt gebeld. Neem daarom de tijd die u nodig hebt om bij uw dierbare door te brengen voordat u de telefoon pakt. Belt u mij zodra u voelt dat u zover bent.

Voorbereiding met persoonlijke aandacht

Ik kom naar u toe om de eerste noodzakelijke stappen te zetten. Als u dat wilt, doen wij samen de laatste verzorging. Dit kan thuis, in het ziekenhuis of een uitvaartcentrum. Daarna bespreken we hoe het afscheid, de begrafenis of crematie, er in grote lijnen uit gaat zien. Ik luister naar uw wensen, vertel wat mogelijk is en help u bij het maken van soms lastige keuzes. Zo bereiden we samen een mooi afscheid van uw dierbare voor.

Waardoor wordt de dienstverlening van Uitvaartbegeleiding Mara gekenmerkt?

  • Persoonlijke, liefdevolle en betrokken werkwijze;
  • Hulp bij het zetten van alle noodzakelijke stappen;
  • Voorbespreking van het afscheid, de begrafenis of crematie;
  • In alle rust worden uw wensen in kaart gebracht;
  • Hulp bij het maken van keuzes;
  • Op de dag zelf wordt alles subtiel in goede banen geleid.

Samen een herinnering maken

In de dagen voor de uitvaart houden we contact en werken we steeds een stukje verder naar het afscheid toe. Ik doe het regelwerk, zodat u en uw naasten zich kunnen richten op uw dierbare en op elkaar. Op de dag zelf leid ik alles subtiel in goede banen, zodat u alle aandacht aan het afscheid kunt geven. Want daar gaat het om in deze dagen. Samen een herinnering maken, een herinnering om voor altijd te koesteren.

Hebt u vragen of zorgen, dan kunt u 24/7 bij mij terecht.

sfeerbeeld-persoonlijk-afscheid

Dag en nacht 24/7 bereikbaar:
06 - 420 860 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent