Wat kost een uitvaart?

Wat kost een uitvaart?

De kosten voor een uitvaart liggen gemiddeld tussen de 4.000 en 7.000 euro. Vaak hebben de kosten van een uitvaart te maken met de keuzes die worden gemaakt. Bijvoorbeeld in de uitvoering van een kist of vervoer. Maar ook de locatie van het afscheid, de plaats van opbaren en eventuele catering, kunnen de kosten beïnvloeden.

Persoonlijke accenten

Ik denk graag met u mee, wat het budget ook is. Een persoonlijk afscheid is voor een ieder te realiseren. Een persoonlijk accent zit immers vaak in kleine dingen. Om achteraf niet voor financiële verrassingen komen te staan, vind ik het belangrijk om duidelijk te zijn in de kosten. Na de eerste bespreking ontvangt u een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten.

Vast tarief

Ik werk met een vast tarief voor mijn diensten, ongeacht werktijden buiten kantoortijden of in het weekend. Alle producten en diensten van derden worden voor inkoopprijs aan u doorberekend. Dit houdt in dat er geen provisie/opslag zit op onder andere: de kist, de bloemen, de rouwkaarten en het vervoer.

Hoe zijn de kosten van een uitvaart bij Uitvaartbegeleiding Mara opgebouwd?

  • Vast tarief ongeacht werktijden buiten kantoortijden of in het weekend;
  • Producten en diensten van derden worden voor inkoopprijs doorberekend;
  • Geen provisie op de kist, de bloemen, de rouwkaarten, het vervoer, et cetera.

Onafhankelijk

Omdat Uitvaartbegeleiding Mara niet is gebonden aan één leverancier, kan ik advies geven zonder eigen belang.

Uitvaartverzekering

Bent u verzekerd bij een uitvaartmaatschappij? Of hebt u een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging? U bent altijd vrij om te kiezen voor de uitvaartbegeleider die u het meeste aanspreekt. Neem altijd eerst contact op met de uitvaartbegeleider naar keuze, voor u de verzekeringsmaatschappij of het nummer op het polisblad belt.

Kapitaalverzekering of sommenverzekering

Bovengenoemde verzekeringen keren altijd een geldbedrag uit.

Naturaverzekering

Een naturaverzekering levert diensten. U moet hierbij vooral denken aan de grotere maatschappijen. Besluit u de uitvaart door een andere uitvaartbegeleider te laten verzorgen, dan zal die een bedrag uitkeren in plaats van diensten te leveren. De maatschappij zal aangeven welk bedrag zij uitkeert.

sfeerbeeld-rouwstoet
sfeerbeeld-uitvaartbegeleiding-v3
sfeerbeeld-persoonlijk-afscheid

Dag en nacht 24/7 bereikbaar:
06 - 420 860 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent