Wat kost een uitvaart?

Home > Kosten

Wat kost een uitvaart?

De kosten voor een uitvaart liggen gemiddeld tussen de 3000 en 8000 euro. Vaak hebben de kosten van een uitvaart te maken met de keuzes die er worden gemaakt. Bijvoorbeeld in de uitvoering van een kist of vervoer. Maar ook de locatie van het afscheid, de plaats van opbaren en eventuele catering kunnen de kosten beïnvloeden.

Ik denk graag met u mee, wat het budget ook is. Een persoonlijk afscheid is voor een ieder te realiseren. Een persoonlijk accent zit immers vaak in kleine dingen. Om achteraf niet voor financiële verrassingen te komen staan, vind ik het belangrijk om duidelijk te zijn in de kosten. Na de eerste bespreking ontvangt u een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten.

Ik werk met een vast tarief voor mijn diensten, ongeacht werktijden buiten kantoor tijd of in het weekend. Alle producten en diensten van derden worden voor inkoopprijs aan u doorberekend. Dit houdt in de er geen provisie/ opslag zit op onder andere de kist, de bloemen, de rouwkaarten en het vervoer. 

 

Onafhankelijk
Omdat Uitvaartbegeleiding Mara niet gebonden is aan 1 leverancier kan ik advies geven zonder eigen belang.

 

Uitvaartverzekering
Verzekerd bij uitvaartmaatschappij? Of een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging? U bent altijd vrij om te kiezen voor de uitvaartbegeleider die u het aanspreekt. Neem altijd eerst contact op met de uitvaartbegeleider naar keuze voor u de verzekeringsmaatschappij of het nummer op het polis blad belt.

 

Kapitaalverzekering of sommenverzekering.
Bovengenoemde verzekeringen keren altijd een geld bedrag uit.

 

Naturaverzekering
Een natura verzekering , denkt u hierbij vooral aan de grotere maatschappijen, leveren diensten. Besluit u de uitvaart door een andere uitvaartbegeleider te laten verzorgen, dan zullen zij een bedrag uitkeren in plaats van het leveren van de diensten. De maatschappij zal aangeven welk bedrag zij uitkeren.

sfeerbeeld-rouwstoet
sfeerbeeld-uitvaartbegeleiding-v3
sfeerbeeld-persoonlijk-afscheid

Dag en nacht 24/7 bereikbaar: 06 - 42 08 60 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent