Uitvaartverzorging Heerhugowaard

Betrokken en liefdevolle uitvaartverzorging in Heerhugowaard

Uitvaartbegeleiding Mara staat voor uitvaartverzorging in Heerhugowaard en omgeving. Na een overlijden moet veel worden geregeld. Wees u ervan bewust dat er een sneltrein op gang komt nadat u uw huisarts of uitvaartverzorger hebt gebeld. Neem daarom de tijd die u nodig hebt om bij uw dierbare door te brengen voordat u de telefoon pakt. Belt u mij zodra u voelt dat u zover bent.

Bij uitvaartverzorging in Heerhugowaard kom ik naar u toe om de eerste noodzakelijke stappen te zetten. Als u wilt, doen wij samen de laatste verzorging. Dit kan thuis, in het ziekenhuis of een uitvaartcentrum. Daarna bespreken we hoe het afscheid, de begrafenis of crematie, er in grote lijnen uit gaat zien. Ik luister naar uw wensen, vertel wat mogelijk is en help u bij het maken van soms lastige keuzes.  Zo bereiden we met uitvaartverzorging in Heerhugowaard samen een persoonlijk afscheid van uw dierbare voor.

Wat kenmerkt onze dienstverlening bij uitvaartverzorging in Heerhugowaard?

  • Hulp bij het maken van moeilijke keuzes;
  • Voorbespreking van het afscheid, de begrafenis of crematie;
  • Hulp bij het zetten van alle noodzakelijke stappen;
  • In alle rust worden uw wensen in kaart gebracht;
  • Op de dag zelf wordt alles subtiel in goede banen geleid.

Betrokken uitvaartverzorging in Heerhugowaard

De dienstverlening bij uitvaartverzorging in Heerhugowaard door Uitvaartbegeleiding Mara werkt als volgt. Ik neem het regelwerk voor u uit handen, zodat u en uw naasten zich kunnen richten op uw dierbare en op elkaar. In de dagen voor de uitvaart houden we contact en werken we steeds een stukje verder naar het afscheid toe. Op de dag zelf leid ik alles subtiel in goede banen, zodat u alle aandacht aan het afscheid kunt geven. Want daar gaat het om in deze dagen. Samen een herinnering maken, een herinnering om te koesteren. Daar helpen we u met uitvaartverzorging in Heerhugowaard en omgeving graag mee.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Heerhugowaard en omstreken? Uitvaartbegeleiding Mara is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 06 – 420 860 22. Belt u mij zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen wij wanneer ik naar u toe kom.