Uitvaartverzorging Oosthuizen

Een uitvaart naar wens met uitvaartverzorging in Oosthuizen en omgeving

Uitvaartbegeleiding Mara is een kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming met een liefdevolle, betrokken en transparante benadering. Wij bieden kwaliteit en deskundigheid in uitvaartverzorging in Oosthuizen en omgeving. Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Oosthuizen? U kunt samen herinneringen maken om voor altijd te koesteren met een persoonlijk afscheid.

Hoe zijn de kosten van uitvaartverzorging in Oosthuizen door Uitvaartbegeleiding Mara opgebouwd?

  • Vast tarief, ongeacht werktijden buiten kantoortijden of in het weekend;
  • Producten en diensten van derden worden voor inkoopprijs doorberekend;
  • Geen provisie op de kist, de bloemen, de rouwkaarten, het vervoer, et cetera.

Vaste tarieven voor uitvaartverzorging in Oosthuizen

Ik werk met een vast tarief voor mijn diensten, ongeacht werktijden buiten kantoortijden of in het weekend. Alle producten en diensten van derden worden voor inkoopprijs aan u doorberekend. Dit houdt in de er geen provisie zit op onder andere: de kist, de bloemen, de rouwkaarten en het vervoer. Ik denk graag met u mee, wat het budget ook is. Een persoonlijk afscheid is met uitvaartverzorging in Oosthuizen voor iedereen te realiseren. Een persoonlijk accent zit immers vaak in kleine dingen. Om achteraf niet voor financiële verrassingen komen te staan, vind ik het belangrijk om duidelijk te zijn in de kosten. Na de eerste bespreking ontvangt u een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten voor de uitvaartverzorging in Oosthuizen.

Uitvaartverzorging Oosthuizen bij een begeleider naar keuze

Bent u verzekerd bij een uitvaartmaatschappij? Of hebt u een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging? U bent voor uitvaartverzorging in Oosthuizen altijd vrij om te kiezen voor de uitvaartbegeleider die u het meeste aanspreekt. Neem altijd eerst contact op met de uitvaartbegeleider naar keuze, voor u de verzekeringsmaatschappij of het nummer op het polisblad belt. Een naturaverzekering levert diensten. U moet hierbij vooral denken aan de grotere maatschappijen. Besluit u de uitvaart met uitvaartverzorging in Oosthuizen door een andere uitvaartbegeleider te laten verzorgen, dan zal die een bedrag uitkeren in plaats van diensten te leveren. De maatschappij zal aangeven welk bedrag zij uitkeert.

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Oosthuizen en omgeving? Uitvaartbegeleiding Mara is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 06 – 420 860 22. Belt u mij zodra u voelt dat u daar aan toe bent, dan overleggen wij wanneer ik naar u toe kom.