Vertrouwen

Ieder jaar wensen wij elkaar een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar toe.

 

We gaan vol goede moed het komend jaar tegemoet en vertrouwen erop dat we daarin verder kunnen bouwen aan ons geluk. Nog onwetend wat het nieuwe jaar ons brengen zal. Dat is vaak maar goed ook, anders zouden we de stap misschien niet zo enthousiast zetten, maar eerder aarzelend en onzeker.

 

Als we alles vooraf wisten, zouden we ons zorgen maken over wat er allemaal zou komen te gebeuren en misschien vergeten te genieten van alle mooie momenten.

 

Ik kijk achterom en ben dankbaar dat ik mensen heb mogen begeleiden tijdens het afscheid van hun dierbaren. Iedere uitvaart was anders, juist omdat ieder mens uniek is.

 

Afscheidsdiensten met persoonlijke verhalen, vaak met humor, soms met verdriet omdat het leven niet altijd even mooi is, maar altijd met liefde voor de overledene.

Ook ik heb in 2018 persoonlijk afscheid genomen van mensen die ik liefheb. Maar ook werd er nieuw leven geboren. Groot geluk en diep verdriet, ik neem het beide mee naar het komend jaar.

 

Liefdevol kijk ik naar mijn gezin, en zie mijn man, dochter, (schoon)ouders, (schoon)zussen, broer en zwagers, op wie ik altijd kan terugvallen en die het mogelijk maken om te doen wat ik zo graag doe.

 

Er ontstonden dit jaar nieuwe vriendschappen, en vriendschappen die al lang bestaan, werden hechter.

 

En zo ging 2018 voorbij. Vol van mooie, warme, verdrietige en hoopvolle dagen, en zo zal het ook na de jaarwisseling weer zijn.

Nog één keer kijk ik achterom: dág 2018, en stap vol vertrouwen 2019 in.

Dag en nacht bereikbaar: 06 - 42 08 60 22