Bij spoed 24/7 telefonisch bereikbaar:
06-42 08 60 22

Uitvaart wensen

Home > Uitvaartwensen

Praten over de dood, we doen het niet graag. En nadenken over onze eigen uitvaart of die van een naaste vinden we vaak ongemakkelijk. En toch kan het voor rust zorgen als de ideeën over een begrafenis of crematie helder zijn. Rust voor u en voor uw nabestaanden. U kunt dit doen als u ziek bent en weet dat u gaat sterven, maar ook als u nog kerngezond bent.

 

Wilt u weten wat mogelijk is bij een uitvaart?

Natuurlijk kunt u zelf zaken op papier zetten. Maar misschien vindt u het ook prettig om te horen wat allemaal kan en mag rond een begrafenis of crematie. Als dat zo is, kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting. U vertelt mij wat u belangrijk vindt in het leven en ik laat u zien welke mogelijkheden er zijn om uw uitvaart vorm te geven. Denk hierbij aan locaties, rituelen, opbaren, vervoer, bloemen en meer. Hebt u specifieke wensen? Natuurlijk bespreken we deze ook. U zult merken dat er veel te kiezen valt en dat is mooi. Want hoe persoonlijker een uitvaart is, hoe meer troost ervan uitgaat.

 

Wilt u geheel vrijblijvend het informatieboekje, “Laatste Wens’’
ontvangen met handige tips en vragen om te beantwoorden?

Vraag hem gratis aan >

 

Thema-avonden en inloopspreekuur

Om de dood bespreekbaar te maken, organiseer ik regelmatig thema-avonden in Noord-Holland. Onderwerpen als herinneren en euthanasie.

In de agenda kunt u zien waar binnenkort een activiteit gepland staat.

Daarnaast kunt u uw vragen stellen tijdens het inloopspreekuur dat ik iedere
eerste woensdag van de maand houd in het Wijkplein Where, Purmerend

Ook hierover leest u meer in de agenda.

uitvaart-wensen

Dag en nacht bereikbaar: 06 - 42 08 60 22