Home > Twee uitvaartbegeleidsters, dezelfde visie

 

Twee uitvaartbegeleidsters, dezelfde visie

Deze maand is het 7 jaar geleden dat ik mijn uitvaartonderneming startte. Op 16 oktober 2016 hield ik – met kloppend hart – open huis. Voor het eerst zelfstandig werken, onafhankelijk mijn eigen koers varen. Ik wilde mensen heel graag laten zien wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart en hoe je – soms met kleine dingen – een persoonlijk afscheid kunt realiseren. Ik ben nog dagelijks dankbaar dat ik nabestaanden in een verdrietige periode mag ondersteunen, praktisch en met ideeën, en dat ik soms lastige problemen kan helpen oplossen.

Inmiddels werk ik trouwens niet meer in mijn eentje. De afgelopen twee jaar werd ik al regelmatig bijgestaan door Paula Reus, parttime uitvaartbegeleidster, net als ik afkomstig uit De Goorn. We hebben een goede klik samen en het is fijn om direct met iemand te kunnen sparren. Het beviel zó goed dat Paula inmiddels fulltime bij Uitvaartbegeleiding Mara werkt. Dat betekent niet dat ik mijn bedrijf wil laten groeien. Verre van dat. Wat we hiermee hebben bereikt, is vooral: meer ruimte en flexibiliteit. Zodat we nóg intensiever aandacht kunnen geven aan de families die een beroep op ons doen. Die extra speelruimte kan heel waardevol zijn.

Natuurlijk zijn Mara en Paula twee verschillende persoonlijkheden, maar als het over ons vak gaat, delen we dezelfde opvattingen. We vinden het belangrijk om mensen goed te informeren over wat rond een uitvaart kan en moet gebeuren. Ook de financiële kant komt daarbij aan bod. Hierover gaan we ook graag – en kosteloos – in gesprek als een overlijden nog (lang) niet in zicht is. Je kunt hierover altijd een afspraak maken met een van ons.

Dag en nacht 24/7 bereikbaar:
06 - 420 860 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent