Je staat er nooit alleen voor

Home > Je staat er nooit alleen voor

Na het overlijden van een dierbare komt er direct veel op je af. Naast het verdriet is er ook vaak een gevoel van eenzaamheid aanwezig, want er mist opeens iemand in je leven. Iedereen moet op zijn eigen manier het rouwproces doormaken, maar dit betekent niet dat je alles zonder hulp moet doen. Zo kan goede begeleiding je veel rust en steun geven.

 

Een uitvaart vraagt soms om snel schakelen en je moet constant voorbereid zijn op onverwachte situaties. Gelukkig kan een uitvaartverzorger je hierbij helpen. Dit is ook wat Mara Punt-de Vries zo dankbaar vindt aan haar baan als uitvaartbegeleidster. Door haar betrokkenheid kan ze nabestaanden onnodige stress besparen in een toch al zware tijd.

 

'Wat moet ik nu?'

Waar moet je beginnen? Welke locatie kies je voor de uitvaart? Wie komen er allemaal? Bij al deze vragen kan Mara je helpen met het vinden van een antwoord. Van de kaarten tot de catering, alles wordt geregeld en je staat er nooit alleen voor. Je hebt al genoeg aan je hoofd als je iemand verliest. Door de uitvaart samen te regelen, krijg je een stukje rust terug en kun jij je focussen op een liefdevol afscheid.

Wil je gratis het boekje 'Laatste Wens' ontvangen of geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek?

Bel dan 06-42086022 (24/7 bereikbaar) of mail naar info@uitvaartbegeleidingmara.nl. Kijk voor meer informatie op www.uitvaartbegeleidingmara.nl.

Wist je dat...

 

… kinderen en volwassenen op verschillende manieren rouwen? Zo is het bij volwassenen vaak een aanhoudend gevoel van gemis. Bij kinderen daarentegen komt het meer in vlagen. Het ene moment kunnen ze erg droevig zijn, maar dat kan ook zo weer omslaan.

Hoe doe je dit?

 

Iemand steunen die net een dierbare verloren is

 

Wanneer iemand rouwt, kan het vinden van de juiste woorden een uitdaging zijn. Maar laten weten dat je er voor diegene bent is het belangrijkst en dat kan op vele manieren. Zo kun je aanwezig zijn bij de uitvaart of condoleance. Maar je kunt ook een kaart of appje sturen waarin je jouw medeleven toont. Wees je er wel van bewust dat de periode van de uitvaart erg hectisch is voor de nabestaanden, dus dat bellen wellicht ongelegen komt. In de periode na de uitvaart kan het juist erg fijn zijn om te laten weten dat je aan diegene denkt.

Over Mara

 

Dat het leven onverwachte wendingen kan nemen, leerde Mara Punt-de Vries al op jonge leeftijd toen ze één van haar dierbare vrienden verloor. Het plotselinge verlies was zwaar, maar ze merkte dat het fijn was om mee te denken over zijn afscheid. Ze zag in hoe belangrijk een goede uitvaart is en vanaf dat moment wist ze zeker dat ze uitvaartbegeleidster wilde worden.

 

Mara: 'Daarom vind ik een persoonlijk en betrokken afscheid zo belangrijk. De dood kan heel plots en onverwachts zijn, maar het afscheid hoeft dat niet te zijn.'

 

Uitvaartbegeleiding Mara

Mara Punt-de Vries

06-42086022

info@uitvaartbegeleidingmara.nl

www.uitvaartbegeleidingmara.nl

Dag en nacht 24/7 bereikbaar:
06 - 420 860 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent