Bij spoed 24/7 telefonisch bereikbaar:
06-42 08 60 22

Column Sjaak

Lieve Sjaak,

Wat had jij een prachtig afscheid. Het leek wel of heel Hoorn was uitgelopen om nog over bij jou langs te kunnen gaan.

Foto’s 
Jouw kist was beplakt met wel tientallen herinneringen. Stoere foto’s van vakantie of lieve foto’s van je gezin en familie. Iedereen zag jou zoals je was.

Lichtjes
Omringd door wel honderden lichtjes stond je daar in het middelpunt. Natuurlijk moesten jouw lieve vrouw en kinderen veel te vroeg afscheid nemen maar dat hebben ze wel op de meest mooie manier gedaan. Het hele podium van de parkschouwburg stond vol met glazen potten. Zorgvuldig gespaard en daarna beschilderd. Op dat podium kreeg jij je plekje.

Applaus 
Wat een mooie, lieve en warme woorden werden er over jou gesproken. Je was een man die warmte uitstraalde. Ook was daar het lange applaus wat een moment van kippenvel door de hele zaal liet gaan.

Foyer
Na afloop werd jij door je broers de foyer weer ingedragen waar de toast op jou leven het startsein kreeg.

IJsselmeer
Langzaam werd het tijd voor het laatste afscheid. De laatste kusjes werden gegeven en de kist werd gesloten. Een erehaag buiten nam jou mee naar de rand van het IJsselmeer. Op een speciale boot ging jou laatste reis van start.

Honderden stonden langs de kade doodstil te kijken hoe jij wegvoer. Met een kleine lantaarn op de kist en het kompas bij het boeket ging jij op weg.

Morgen begint vandaag 
Lieve Sjaak wat heb jij bij velen een uitzonderlijke herinnering achtergelaten. Sta positief in het leven en laat zijn spreuk gelden. Want “morgen begint vandaag”.

Tekst geschreven door,
Fotograaf Yvette Vlaar – fotograaf
www.goodbyemoments.nl

www.uitvaartbegeleidingmara.nl

in samenwerking met
Karin van ’t Klooster
Park Schouwburg Hoorn

De foto’s en de tekst zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto.

Laat een reactie achter