Bij spoed 24/7 telefonisch bereikbaar:
06-42 08 60 22

Uitvaart in Hoorn

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Wanneer iemand in uw omgeving overlijdt, volgt er vaak een roerige  periode in uw leven. Hectische  dagen voor u en uw naasten. In deze moeilijke tijd is Uitvaartbegeleiding Mara er voor u om de uitvaart in Hoorn en omgeving te verzorgen. Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden. Instanties moeten worden  ingelicht de officiële documenten moeten worden geregeld en natuurlijk de dagen van afscheid.  Voor het officiële afscheid van uw  overleden dierbare moeten deze zaken geregeld zijn en dat is niet eenvoudig en makkelijk, zeker niet in deze hectische en vaak  moeilijke periode. Voor of na het overlijden kunt u een afspraak make met Mara van Uitvaartbegeleiding Mara kan om de eerste noodzakelijke stappen te zetten. Denk daarbij aan de laatste verzorging, het opmaken van de kaart en de dag plannen voor de crematie of begrafenis in Hoorn. Er wordt uiteraard goed geluisterd naar uw wensen. Samen wordt er gekeken naar wat er gewenst en mogelijk is. Uitvaartbegeleiding Mara zal u  24 uur per dag 7 dagen per week terzijde staan en u helpen bij het maken van de soms lastige keuzes.  Samen met u en uw naasten verzorgt Uitvaartbegeleiding Mara een uniek afscheid en een persoonlijke uitvaart voor uw dierbare.

Wanneer u wenst dat Uitvaartbegeleiding Mara de crematie of begrafenis in Hoorn verzorgt, kunt u na het overlijden van een dierbare contact met haar opnemen. Dit doet u door te bellen naar het telefoon nummer 06 – 420 860 22. Uitvaartbegeleiding Mara is dag en nacht bereikbaar.

Samen een herinnering maken voor de begrafenis in Hoorn

In de dagen rondom de begrafenis is er continue contact tussen u, uw naasten en Mara. Samen en in goed overleg werken we steeds een stukje naar de begrafenis in en rondom Hoorn toe. Uitvaartbegeleiding Mara neemt het regelwerk voor de uitvaart voor u uit handen, zodat u en uw naasten zich kunnen richten op uw overleden dierbare en op elkaar. Heeft u nog vragen of zorgen over de crematie of begrafenis in Hoorn? Dan kunt u altijd contact opnemen met Uitvaartbegeleiding Mara. Op de dag van de uitvaart leidt Mara alles subtiel in goede banen. Zodat u al uw aandacht heeft bij het afscheid nemen van uw overleden dierbare. Bij Uitvaartbegeleiding Mara zijn wij van mening dat het in deze dagen met name gaat om: Samen een herinnering maken, een herinnering om te blijven en te koesteren, ook al is het de laatste herinnering..

De uitvaart in Hoorn is een eerste stap in de rouwverwerking. Daarna komt het echte gemis en zijn er nog praktische zaken te regelen. Mara biedt u na de uitvaart kosteloos nazorgservice aan.

Wilt u weten wat mogelijk is bij een uitvaart in Hoorn?

Praten over de dood, we doen dat niet graag. Nadenken over uw eigen uitvaart of die van een naaste vinden we dan ook vaak ongemakkelijk. Toch kan het voor rust zorgen als de ideeën voor een crematie of begrafenis in Hoorn helder zijn. Rust voor u en voor uw nabestaanden. U kunt dit doen als u ziek bent en weet dat u gaat sterven, maar ook als u nog kerngezond bent.

Natuurlijk kunt u zelf zaken op papier zetten. Maar misschien vindt u het ook prettig om te horen wat allemaal kan en mag rond een uitvaart in Hoorn. Als dat zo is, kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting. U vertelt aan Mara wat u belangrijk vindt in het leven en Mara laat u zien welke mogelijkheden er zijn om uw uitvaart in Hoorn vorm te geven. Denk hierbij aan locaties, rituelen,    opbaren, vervoer, bloemen en meer. Hebt u specifieke wensen? Natuurlijk bespreken we deze ook. U zult merken dat er veel te kiezen valt en dat is mooi. Want hoe persoonlijker een uitvaart is, hoe meer troost er van uitgaat.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8053″ img_size=”full” alignment=”right” css_animation=”right-to-left”][vc_empty_space][vc_single_image image=”7987″ img_size=”full” alignment=”right” css_animation=”right-to-left”][vc_empty_space][vc_single_image image=”7955″ img_size=”full” alignment=”right” css_animation=”right-to-left”][/vc_column][/vc_row]