Bij spoed 24/7 telefonisch bereikbaar:
06-42 08 60 22

Overlijden in Hoorn

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Bij een overlijden in Hoorn wordt er in veel gevallen een uitvaartondernemer ingeschakeld om de grootste zorgen uit handen te nemen, die bij het overlijden in Hoorn komen kijken. Er dient dan ook veel te worden geregeld vooraf aan de begrafenis of crematie in Hoorn.. Instanties moeten worden  ingelicht de officiële documenten moeten worden geregeld en natuurlijk de dagen van afscheid.  Voor het officiële afscheid van uw  overleden dierbare moeten deze zaken geregeld zijn en dat is niet eenvoudig en makkelijk, zeker niet in deze hectische en vaak  moeilijke periode. Voor of na het overlijden kunt u een afspraak make met Mara van Uitvaartbegeleiding Mara kan om de eerste noodzakelijke stappen te zetten. Denk daarbij aan de laatste verzorging, het opmaken van de kaart en de dag plannen voor de crematie in Hoorn. Voor u zo ver bent om afscheid te nemen van een overleden dierbare zult u dit soort zaken moeten regelen. Uitvaartbegeleiding Mara kan u helpen in de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare in Hoorn. Mara bespreekt met u hoe de begrafenis of crematie in Hoorn er uit gaat zien. Er wordt door Mara goed geluisterd

Samen met u en uw naasten bekijken we naar de mogelijkheden bij de begrafenis of crematie in Hoorn. U heeft daarbij moeilijke keuzes te maken, waarmee wij u kunnen helpen. Samen met u en uw naasten verzorgt Uitvaartbegeleiding Mara een uniek afscheid en een waardige begrafenis of crematie voor uw dierbare.

Wanneer u wenst dat Uitvaartbegeleiding Mara de begrafenis of crematie in Hoorn verzorgt, kunt u na het overlijden van een dierbare contact met haar opnemen. U kunt haar dag en nacht bereiken op het telefoon nummer 06 – 420 860 22.

Samen een herinnering maken voor de crematie in Hoorn

Uitvaartbegeleiding Mara heeft in de dagen voor de crematie continue contact met u en uw naasten. Samen met u en uw naasten werken wij stapje voor stapje steeds een stukje naar de crematie in en rondom Hoorn toe. Het regelwerk rondom het overlijden in Hoorn wordt door Uitvaartbegeleiding Mara verzorgd. Dit zodat u en uw naasten zich kunnen richten op de eerste verwerking van het verlies Heeft u vragen of zorgen over de begrafenis of crematie in Hoorn? Dan kunt u altijd contact opnemen met Mara.

Op de dag van de uitvaart leidt Mara Uitvaartbegeleiding alles subtiel in goede banen. Zodat u al uw aandacht heeft bij het afscheid nemen van uw overleden dierbare.

Bij Uitvaartbegeleiding Mara zijn wij van mening dat het daar om gaat in deze dagen: Samen een herinnering maken, een herinnering om te blijven en te koesteren, ook al is het de laatste herinnering.

De begrafenis of crematie in Hoorn is een eerste stap in de rouwverwerking. Daarna komt het echte gemis en moeten er nog praktische zaken geregeld worden. Uitvaartbegeleiding Mara biedt u na de uitvaart kosteloos de mogelijkheid van nazorgservice aan.

Uw uitvaartwensen vastleggen voor begrafenis of crematie in Hoorn

Praten over de dood, we doen dat niet graag. Nadenken over uw eigen uitvaart of die van een naaste vinden we dan ook vaak ongemakkelijk. Toch kan het voor rust zorgen als de ideeën voor een crematie of begrafenis in Hoorn helder zijn. Rust voor u en voor uw nabestaanden. U kunt dit doen als u ziek bent en weet dat u gaat sterven, maar ook als u nog kerngezond bent. Natuurlijk kunt u zelf zaken op papier zetten. Het kan daarbij prettig zijn om te horen wat allemaal kan en mag rond een uitvaart in Hoorn. Als dat zo is, kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting. U vertelt aan Mara wat u belangrijk vindt in het leven en Mara laat u zien welke mogelijkheden er zijn om uw uitvaart in Hoorn vorm te geven.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8053″ img_size=”full” alignment=”right” css_animation=”right-to-left”][vc_empty_space][vc_single_image image=”7987″ img_size=”full” alignment=”right” css_animation=”right-to-left”][vc_empty_space][vc_single_image image=”7955″ img_size=”full” alignment=”right” css_animation=”right-to-left”][/vc_column][/vc_row]