Bij spoed 24/7 telefonisch bereikbaar:
06-42 08 60 22

Overlijden in Heerhugowaard

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Bij een overlijden in Heerhugowaard wordt er in veel gevallen een uitvaartondernemer geregeld om de grootste zorgen uit handen te nemen, die bij het overlijden in Heerhugowaard komen kijken. Er dient dan ook veel te worden geregeld vooraf aan de crematie of begrafenis in Heerhugowaard. . Instanties moeten worden  ingelicht de officiële documenten moeten worden geregeld en natuurlijk de dagen van afscheid.  Voor het officiële afscheid van uw  overleden dierbare moeten deze zaken geregeld zijn en dat is niet eenvoudig en makkelijk, zeker niet in deze hectische en vaak  moeilijke periode. Voor of na het overlijden kunt u een afspraak make met Mara van Uitvaartbegeleiding Mara kan om de eerste noodzakelijke stappen te zetten. Denk daarbij aan de laatste verzorging, het opmaken van de kaart en de dag plannen voor de crematie of begrafenis in Heerhugowaard. Uitvaartbegeleiding Mara kan u helpen in de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare in Heerhugowaard. Mara bespreekt met u hoe de crematie of begrafenis in Heerhugowaard er uit gaat zien. Er wordt goed naar uw wensen geluisterd door Mara.

Samen met u en uw naasten bekijken naar de mogelijkheden bij de begrafenis in Heerhugowaard. U heeft daarbij moeilijke keuzes te maken, waarmee wij bij u kunnen helpen. Samen met u en uw naasten verzorgt Uitvaartbegeleiding Mara een uniek afscheid en een waardige crematie voor uw dierbare.

Wanneer u wenst dat Uitvaartbegeleiding Mara de crematie of begrafenis in Heerhugowaard verzorgt, kunt u na het overlijden van een dierbare contact met ons opnemen. U kunt ons dag en nacht bereiken op het telefoon nummer 06 – 420 860 22.

Samen een herinnering maken voor de begrafenis in Heerhugowaard

Uitvaartbegeleiding Mara heeft in de dagen voor de begrafenis of crematie continue contact met u en uw naasten. Samen met u en uw naasten werkt Mara steeds een stukje naar de begrafenis in en rondom Heerhugowaard toe. Het regelwerk rondom het overlijden in Heerhugowaard wordt door Uitvaartbegeleiding Mara verzorgd. Dit zodat u en uw naasten zich kunnen richten op het verwerken van het verlies van een overleden dierbare. Heeft u vragen of zorgen over de crematie of begrafenis in Heerhugowaard? Dan kunt u altijd contact opnemen met Uitvaartbegeleiding Mara. Op de dag van de begrafenis leidt Mara alles subtiel in goede banen. Zo krijgt u en uw naasten alle aandacht voor het afscheid nemen van uw overleden dierbare. Bij Uitvaartbegeleiding Mara zijn wij van mening dat het daar om gaat in deze dagen: Samen een herinnering maken, een herinnering om te koesteren.

De crematie of begrafenis in Heerhugowaard is een eerste stap in de rouwverwerking. Daarna komt het echte gemis en moeten er nog praktische zaken geregeld worden. Uitvaartbegeleiding Mara biedt u na de uitvaart kosteloos de mogelijkheid van nazorgservice aan.

Uw uitvaartwensen vastleggen voor crematie of begrafenis in Heerhugowaard

Praten over de dood, we doen dat niet graag. Nadenken over uw eigen uitvaart of die van een naaste vinden we dan ook vaak ongemakkelijk. Toch kan het voor rust zorgen als de ideeën voor een crematie of begrafenis helder zijn. Rust voor u en voor uw nabestaanden. U kunt dit doen als u ziek bent en weet dat u gaat sterven, maar ook als u nog kerngezond bent. Natuurlijk kunt u zelf zaken op papier zetten. Maar misschien vindt u het ook prettig om te horen wat allemaal kan en mag rond een uitvaart in Heerhugowaard. Als dat zo is, kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting. U vertelt aan Mara wat u belangrijk vindt in het leven en Mara laat u zien welke mogelijkheden er zijn om uw uitvaart in Heerhugowaard vorm te geven.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8053″ img_size=”full” alignment=”right” css_animation=”right-to-left”][vc_empty_space][vc_single_image image=”7987″ img_size=”full” alignment=”right” css_animation=”right-to-left”][vc_empty_space][vc_single_image image=”7955″ img_size=”full” alignment=”right” css_animation=”right-to-left”][/vc_column][/vc_row]