Uitvaartbegeleiding

Home > Meest gestelde vragen > Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding

Na een overlijden moet veel worden geregeld. Wees u ervan bewust dat er een sneltrein op gang komt  nadat u uw huisarts of uitvaartverzorger heeft gebeld. Neem daarom de tijd die u nodig hebt om bij uw dierbare door te brengen voordat u de telefoon pakt. Belt u mij zodra u voelt dat u zover bent.

Ik kom naar u toe om de eerste noodzakelijke stappen te zetten. Als u wilt doen wij samen de laatste verzorging. Dit kan thuis, in het ziekenhuis of een uitvaartcentrum.

Daarna bespreken we hoe het afscheid, de begrafenis of crematie, er in grote lijnen uit gaat zien. Ik luister naar uw wensen, vertel wat mogelijk is en help u bij het maken van soms lastige keuzes.  Zo bereiden we met elkaar een uniek

Samen een herinnering maken...

In de dagen voor de uitvaart houden we contact en werken steeds een stukje naar het afscheid toe. Ik doe het regelwerk, zodat u en uw naasten zich kunnen richten op uw dierbare en op elkaar.

Hebt u vragen of zorgen, dan kunt u 24/7 bij mij terecht.
Op de dag zelf leid ik alles subtiel in goede banen; u kunt alle aandacht geven aan het afscheid. Want daar gaat het om in deze dagen: Samen een herinnering maken, een herinnering om te koesteren.  

sfeerbeeld-persoonlijk-afscheid

Dag en nacht bereikbaar: 06 - 42 08 60 22