Een brief van mama...

Home > Een brief van mama…

 

Ze is jong, veel te jong.
Nu ondertussen 4 jaar ziek geweest. Kanker, een hersentumor zette het gezin in een sneltrein.

*Ik ontmoet Linda in het laatste stukje van haar leven. Haar bed staat in de woonkamer, ze wil niets missen van haar gezin. Ik ben gevraagd om Linda te ondersteunen.

Na het overlijden kregen Erwin en haar kinderen deze brief. Wat mama nog wilde vertellen:
Is dat ze ongelofelijk veel van jullie heeft gehouden en dat ze zo trots op jullie is.
Jij Juul, als grote zus van Anna met je hartje van goud.
Jij Anna, mijn jongste met je hartje vol vrolijkheid.
Jullie mijn leven hebben vervuld met vreugde.
Mijn liefde voor jullie papa, mijn Erwin, doorleefd in jullie. Laat onze herinneringen als kleine sterretjes uit je hoofd dwarrelen naar je hart. Is dat ik het zo niet bedacht had, dat jullie zonder mij verder moeten.
En als je je verdrietig voelt, weet dat ik bij je ben. Kijk dan even omhoog naar de zon en laat je verwarmen, ik zal je op dat moment omarmen. Lieve schatjes van me, jullie moeten weten ik heb geen pijn en geen zorgen meer.
Rn ooit …..zien wij elkaar weer

Liefs Mama

*Marieke werkte jaren lang als verpleegkundige en ‘prikzuster’ en sinds 6 jaar is zij hoofd coördinator in het ‘Hospice in Vrijheid’.
Regelmatig schrijft zij recht vanuit haar hart verhalen die zij plaatst op Social Media. Binnenkort verschijnt haar 2e magazine @marieke met daarin mooie, intense, warme en ontroerende gebeurtenissen. Meer informatie over dit magazine? Vraag het gerust.

Dag en nacht 24/7 bereikbaar:
06 - 420 860 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent