Column Lyn

Home > Lieve Lyn

Lieve Lyn

Potverdikkie, wat doe je nou… Het afgelopen half jaar werd jouw familie geleefd. Op het randje van hoop en vrees en toen ging dat laatste stukje zo ontzettend snel. Pats, boem en je was er niet meer.

HONDJES

Maar wat was jouw afscheid mooi. In de familiekamer waren niet alleen allemaal lieve mensen om jou heen maar ook jouw hondjes. Ze gaven je nog even een laatste lik over je neus. Wat voelen die kleine beestjes alles goed aan. Met de grootste voorzichtigheid kreeg jij van hun een laatste ‘kusje’.

DEKSEL

De deksel van jouw kist werd volgeschreven met lieve woorden en mooie teksten. Er bleef bijna geen stukje meer over. Hé Moes, lieve Lyn, wijffiie maar ook ouwe teletubbie waren de start van een mooi geschreven tekst daaronder.

LANGE RIJ

Vooraf aan de afscheidsdienst was de condoleance en sommige mensen hebben wel heel lang in de rij moeten staan. Op de parkeerplaats van het uitvaartcentrum moesten mensen kronkelend een rij vormen. Het was goed dat het fijn weer was want het was een beste rij.

BLOKFLUIT

Tot de laatste stoel was de aula gevuld. Zoveel lieve mensen, vrienden, familie, kennissen waren gekomen. Mooie woorden werden gesproken. Jij had altijd gezegd dat er geen liedjes mochten worden gefloten maar jouw lieve dochter maakte daar een grapje van en pakte haar blokfluit. Gelukkig slechts voor 3 tonen en toen werd hij snel weer weggelegd.

EREHAAG

Een toast volgde en iedereen kon nog even bij je gaan staan. De tijd om de kist te sluiten volgde veel te snel. Dat is dan ook meteen zo’n definitief afscheid. Met veel liefde lieten ze je los. Een laatste rit naar het crematorium volgde. Je ging door een mooie erehaag van mensen die jouw lief hadden.

Lieve Lyn, wat een kanjers heb jij om je heen en wat zullen zij je missen. Geef af en toe even een seintje zodat ze weten dat het goed gaat.

 

Geschreven en gefotografeerd door Yvette Vlaar – www.yvettevlaarfotografie.nl

De foto’s en de tekst zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto.

Dag en nacht 24/7 bereikbaar:
06 - 420 860 22

Ongeacht of en waar u verzekerd bent