Bij spoed 24/7 telefonisch bereikbaar:
06-42 08 60 22

Column Hailey

Lieve Hailey,

Wat waren jouw papa en mama intens verdrietig toen jouw hartje niet meer klopte na ruim 39 weken zwangerschap.
Je was zo gewenst en alles stond al voor je klaar.

De bevalling ging niet zo makkelijk en toen jullie eindelijk met z’n drietjes naar huis mochten, heb ik een aantal prachtige foto’s van alle lieve mensen om jou heen mogen maken.

Trots als een pauw hielden ze jou vast en op mijn vraag waarom jij nou Hailey ging heten was het antwoord; “dat was gewoon de eerste en mooiste naam die we konden bedenken.” Ook jouw opa en oma’s omarmden jou met al hun liefde.

Maar een aantal dagen later moesten ze jou toch echt loslaten. Wat waren er veel mensen gekomen om van jou afscheid te nemen. Hele lieve woorden van vrienden en familie en natuurlijk van jouw papa en mama. Mooie slide shows waren er gemaakt waarin we zagen hoe je gegroeid was in mama’s buik. En een kleine glimlach toen het filmpje werd getoond waarin jouw papa en mama bekend maakte of jij nou een jongetje of een meisje zou worden.

Van alle lieve familie had jij een lintje gekregen en hield jij die vast in je kleine handje. Om beurten knipte iedereen zijn eigen lintje een stukje korter. Een stukje bleef bij jou, de andere voor altijd bij hun.

Het definitieve afscheid viel jou papa en mama heel erg zwaar en het liefst hadden ze je nooit willen loslaten.

Toen ik na enkele weken het album kwam brengen, was daar een prachtige wand van foto’s van jou. Zo ben je er altijd bij en zit je voor eeuwig in hun hart.

Lieve Hailey, zorg van boven goed voor jouw papa en mama en kijk met een glimlach naar al die lieve mensen om hun heen.

Veel liefs,
Yvette

Geschreven door Yvette Vlaar
www.goodbyemoments.nl


De foto’s en de tekst zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto.

1 reactie

  1. Mandy op 27 september 2019 om 18:33

    Zo mooi 😘 allermooiste sterretje in de hemel 💖

Laat een reactie achter